Spring Copenhagen is een Deens designmerk met wortels in de Scandinavische designtraditie. Het doel van Spring Copenhagen is simpel: inspireren tot een beter dagelijks leven. Met prachtige producten die dagelijks gebruikt kunnen worden en die nieuwe klassiekers in de Scandinavische designgeschiedenis kunnen worden. De naam van het bedrijf verwijst naar het mooie seizoen waarin alles weer begint te groeien, naar het gevoel van verjonging, vernieuwing en het vieren van prachtige ontluikende ideeën. Kwaliteit en vakmanschap staan centraal voor het Deense merk en zij werken samen met beroemde, vergeten, onbekende en toekomstige ontwerpers om producten te ontwerpen die gracieus verouderen en van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven.

Sorteer op
 • Uitverkocht

  Spring Copenhagen Wine Stopper Tipsy wijnstop
  Spring Copenhagen Wine Stopper Tipsy wijnstop

  De mooie wijnstopper Tipsy is een ontwerp van Mette Geisler voor het Deense merk Spring Copenhagen. Tipsy is een milieuvriendelijke en duurzame wijnstopper en is gemaakt van walnoot, eiken en natuurrubber.

  Wanneer je een geopende…

  € 30,00
 • Spring Copenhagen Corkscrew Tipsy kurkentrekker
  Spring Copenhagen Corkscrew Tipsy kurkentrekker

  De mooie kurkentrekker Tipsy is een ontwerp van Mette Geisler voor het Deense merk Spring Copenhagen. Net als de Tipsy wijnstopper is de kurkentrekker een stijlvol en functioneel ontwerp en prachtig in eenvoud.

  Tipsy de…

  € 30,00
© 2016 - 2023 Thuis bij Kaat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel