Verzenden

De bestellingen van Thuis bij Kaat worden zo veel mogelijk met de Fietskoeriers verzonden. Daar waar de Fietskoeriers geen bereik hebben, zal gebruik gemaakt worden van de diensten van DHL. Om de kosten van verzending zo laag mogelijk te houden, deel ik mee in deze kosten. De verzending van brievenbuspakketten komen derhalve op € 3,95, de verzending van een pakket op € 5,95 (dit geldt voor verzending binnen Nederland).

De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen € 9,50. Ik verstuur geen pakketten naar andere landen dan binnen Nederland, naar België of Duitsland.

Wil je je bestelling bij de winkel ophalen, dan kan dat ook! Kies dan bij de verzendmogelijkheden voor 'ophalen in de winkel' en ik stuur je een berichtje wanneer je bestelling voor je klaar ligt.

P.s. tot 1 maart is versturen binnen Zutphen en Warnsveld via de Fietskoeriers gratis. Indien je hier gebruik van wilt maken, kies dan voor Ophalen in de winkel en vermeld in het opmerkingenveld Thuisbezorgen, dan regel ik achter de schermen de rest.

 

© 2016 - 2022 Thuis bij Kaat | sitemap | rss