Verzenden

De bestellingen van Thuis bij Kaat worden zo veel mogelijk met de Fietskoeriers verzonden. Daar waar de Fietskoeriers geen bereik hebben, zal gebruik gemaakt worden van de diensten van DHL. Om de kosten van verzending zo laag mogelijk te houden, deel ik mee in deze kosten. De verzending van brievenbuspakketten komen derhalve op € 3,75, de verzending van een pakket op € 5,95 (dit geldt voor verzending binnen Nederland).

De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen € 9,50. Ik verstuur geen pakketten naar andere landen dan binnen Nederland, naar België of Duitsland.

Wil je je bestelling bij de winkel ophalen, dan kan dat ook! Kies dan bij de verzendmogelijkheden voor 'ophalen in de winkel' en vermeld in het opmerkingenveld welke dag en tijdstip jou uitkomt (ophalen kan van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur). Ik neem contact met je op om een definitieve afspraak met je te maken.

Let op: van zondag 11 april tot en met donderdag 15 april ben ik een paar dagen vrij. De winkel is gesloten en de online bestellingen zullen vanaf vrijdag 16 april weer verstuurd worden.

© 2016 - 2021 Thuis bij Kaat | sitemap | rss