Verzenden

De bestellingen van Thuis bij Kaat worden zo veel mogelijk met de Fietskoeriers verzonden. Daar waar de Fietskoeriers geen bereik hebben, zal gebruik gemaakt worden van de diensten van DHL. Om de kosten van verzending zo laag mogelijk te houden, deel ik mee in deze kosten. De verzending van brievenbuspakketten komen derhalve op € 3,75, de verzending van een pakket op € 5,95 (dit geldt voor verzending binnen Nederland).

De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen € 9,50. Ik verstuur geen pakketten naar andere landen dan binnen Nederland, naar België of Duitsland.

Uiteraard kun je je bestelling ook ophalen in de winkel in Zutphen tijdens de openingstijden.

Update: tijdens de lockdown mogen er helaas geen bestellingen opgehaald worden in de winkel. In deze periode werk ik van maandag tot en met vrijdag. Voor mijn lokale klanten in Zutphen en Warnsveld geldt dat ik bestellingen met een minimaal bedrag van € 15,- thuis bezorg (op werkdagen en hoofdzakelijk eind van de middag/begin van de avond). Indien je hier gebruik van wilt maken, kies dan bij de verzendmogelijkheden voor 'ophalen in de winkel' en ik neem contact met je op.

© 2016 - 2021 Thuis bij Kaat | sitemap | rss