Verzenden

Alle producten van Thuis bij Kaat worden met Track en Trace via PostNL verstuurd. De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht (€ 4,25 voor brievenbuspost en € 6,95 voor pakketpost in Nederland). In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend. Bij een bestelling boven de € 70,- zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland.

De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen € 9,50. Gratis verzending naar België en Duitsland voor bestellingen vanaf € 100,-.

Wil je jouw bestelling direct naar een PostNL locatie bij jou in de buurt laten sturen? Geen probleem, dat kan! Tijdens de check out kun je kiezen voor een postlocatie naar voorkeur. Je hebt dan 7 dagen de tijd om je pakket op te halen. Let op, dit is niet mogelijk voor een brievenbuspakket. Deze service is mogelijk voor Nederland en België.

Uiteraard kun je je bestelling ook ophalen in de winkel in Zutphen tijdens de openingstijden.

Let op: bij temperaturen hoger dan 25 graden kan ik geen kaarsen versturen. Bestellingen zullen dan blijven liggen tot de temperatuur het toelaat.

© 2016 - 2020 Thuis bij Kaat | sitemap | rss