Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de gehele website thuisbijkaat.nl. Door de website te gebruiken, ga je automatisch akkoord met deze disclaimer.
 

Eigendomsrecht
Alle informatie, foto’s en onderdelen van deze website zijn het eigendom van Thuis bij Kaat. Het is niet toegestaan deze informatie, foto’s en onderdelen te kopiëren en te gebruiken voor enige vorm van publicatie zonder schriftelijke toestemming van Thuis bij Kaat. Onderdelen die je kopieert om voor jou persoonlijk te bewaren vallen hier niet onder, hier heb je geen schriftelijke toestemming voor nodig.

Voorbehoud (prijs)wijzigingen
Thuis bij Kaat doet haar uiterste best om de informatie op de website up-to-date te houden. De inhoud van de website wordt dan ook regelmatig aangepast en aangevuld. Het is denkbaar dat de informatie op de site niet volledig is of fouten bevat. De prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele fouten en prijswijzigingen. Thuis bij Kaat mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen, met of zonder kennisgeving. Thuis bij Kaat is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Verwerking persoonsgegevens
Indien je een bestelling plaatst bij Thuis bij Kaat, dan worden jouw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Thuis bij Kaat. Thuis bij Kaat houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal jouw gegevens niet verstrekken aan derden.

Uitsluiting aansprakelijkheid
De informatie die Thuis bij Kaat op haar website verschaft, kan geen garantie geven wat betreft kwaliteit of kwantiteit voor het gebruik van de producten voor een specifiek doel. Kleurafwijkingen kunnen niet worden uitgesloten door individuele instellingen van beeldschermen. Thuis bij Kaat is niet aansprakelijk voor informatie en webinhoud die zonder haar medeweten wordt verstuurd door gebruikers. Ook is Thuis bij Kaat niet verantwoordelijk voor de webinhoud en informatie van websites die op enige manier gelinkt zijn met thuisbijkaat.nl. Thuis bij Kaat is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, direct dan wel indirect, die in verband wordt gebracht met de website.

© 2016 - 2024 Thuis bij Kaat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel