Retourneren

Ik vind het vervelend als je niet tevreden bent over je bestelling. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren naar het retouradres. Graag ontvang ik wel een bericht via hallo@thuisbijkaat.nl, zodat ik weet dat ik een retourzending kan verwachten. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Nadat ik je bestelling in goede orde retour heb ontvangen, ontvang je binnen 7 dagen je aankoopbedrag terug.

Uiteraard kun je ook een gedeelte van je bestelling retourneren. Mocht je na het retourneren van een deel van je bestelling onder de service van gratis verzending uitkomen, dan zullen de verzendkosten in rekening worden gebracht. Zie de algemene voorwaarden voor de voorwaarden voor retournering.

Let op, in verband met de hygiëne en grote kans op beschadiging kunnen de vloeibare producten van Humdakin, zoals handzeep en lotion, alle wenskaarten en de Flensted mobielen die uit de verpakking zijn geweest niet geruild worden.

 

Retouradres:

Thuis bij Kaat

Nieuwstad 23

7201 NK Zutphen

 

Beschadigd product

Elke bestelling wordt zorgvuldig door mij verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er alsnog beschadigingen opgetreden zijn, dan hoor ik dat graag uiterlijk binnen 7 dagen na levering van het pakket. Stuur een mailtje met de beschadigingen en een foto naar hallo@thuisbijkaat.nl en dan pak ik de melding op.

 

© 2016 - 2024 Thuis bij Kaat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel