Retourneren

Ik vind het vervelend als je niet tevreden bent over je bestelling. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren naar het retouradres. Graag ontvang ik wel een bericht via hallo@thuisbijkaat.nl, zodat ik weet dat ik een retourzending kan verwachten. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Nadat ik je bestelling in goede orde retour heb ontvangen, ontvang je binnen 7 dagen je aankoopbedrag terug.

Uiteraard kun je ook een gedeelte van je bestelling retourneren. Zie de algemene voorwaarden voor de voorwaarden voor retournering.

Let op, in verband met de hygiëne en grote kans op beschadiging kunnen de vloeibare producten van Humdakin, zoals handzeep en lotion en alle wenskaarten niet geruild worden.

 

Retouradres:

Thuis bij Kaat

Nieuwstad 23

7201 NK Zutphen

 

Beschadigd product

Elke bestelling wordt zorgvuldig door mij verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er alsnog beschadigingen opgetreden zijn, kun je uiteraard de beschadigde producten retourneren. Wanneer ik het product ontvangen heb, zal ik zo spoedig mogelijk een nieuw exemplaar naar je verzenden. De verzendkosten zal ik terugbetalen (niet geldig op overfrankering zoals een verzekerde of aangetekende zending).

 

© 2016 - 2022 Thuis bij Kaat | sitemap | rss