Plakinformatie stickers

Alle interieurstickers zijn gemaakt van plakvinyl (plastic). Plakvinyl is kleurvast en is aan beide kanten gekleurd. Plakvinyl is afneembaar en bestand tegen water. Hierdoor kun je de stickers ook buiten plakken.

De interieurstickers zijn te plakken op gladde ondergronden zoals glas, tegels, muren, deuren, hout en metaal. Een goede hechting wordt het beste verkregen op schone, vetvrije, droge, gladde en harde ondergronden. Op een ander materiaal kan de hechting minder goed zijn of is de sticker niet te verwijderen zonder schade. Muren met structuurverf of muren die geverfd zijn met kalkhoudende verf, zijn niet geschikt. Als de ondergrond net geverfd is, moet de ondergrond eerst goed uitharden. Wacht daarom minimaal een maand voordat je de stickers hierop plakt. De eindgebruiker is zelf verantwoordelijk om te bepalen of de te beplakken ondergrond geschikt is.

De stickers zijn redelijk makkelijk te plaatsen en bij levering wordt een duidelijke plakbeschrijving meegeleverd. De stickers zijn verwijderbaar. Echter hoe gladder het oppervlak, hoe beter de sticker te verwijderen is. Om het verwijderen makkelijker te maken, kun je de sticker voorzichtig opwarmen met een föhn. De sticker laat op deze manier makkelijker los van de ondergrond. Thuis bij Kaat kan geen garantie geven op producten waar je de sticker op plakt.

Let op: stickers zijn geen speelgoed.

© 2016 - 2024 Thuis bij Kaat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel