Over Thuis bij Kaat

Het begon allemaal ruim 25 jaar geleden. Ik maakte mijn eigen kaarten en posters, verfde quotes met de hand op de muur en veranderde graag mijn kamer. Moderne technieken maakten het later voor mij mogelijk om sneller iets te ontwerpen. Zo maakte ik mijn eigen muur- en raamstickers, stuurde mijn ontwerpen voor kaarten naar de drukker en heb ik leren zeefdrukken.

Vanwege het enthousiasme en de vraag van anderen, is Thuis bij Kaat in september 2015 geboren. Op het begin runde ik Thuis bij Kaat naast mijn vaste baan als vibe manager, sinds september 2017 ben ik fulltime met de eigen zaak bezig. Een aantal producten worden nog door mij ontworpen en gemaakt. Maar ondertussen zijn de meeste producten en merken met liefde uitgezocht, omdat ik deze een geweldige aanvulling vind voor de webshop van Thuis bij Kaat. Door mijn voorliefde voor Scandinavië, hebben veel van deze producten een Scandinavische feel.

In 2018 heb ik de opleiding Interieurstyling gevolgd en oorspronkelijk was het de bedoeling dit onderdeel een plek te geven binnen Thuis bij Kaat. In de tussentijd bleef de webshop groeien en pastte het niet meer in de opslag. Tijd om uit te breiden dus! Dus op 18 april zijn de deuren van Thuis bij Kaat de Winkel geopend, in mijn eigen fijne stad Zutphen. Je vindt mij op de Nieuwstad 23, tegenover Bloemsierkunst Markerink en Lydia Lingerie Advies.

Naast de webshop ben ik actief op Facebook, Instagram en Pinterest. Heb je nog vragen of opmerkingen? Ik zie je mail naar hallo@thuisbijkaat.nl graag tegemoet!

 

Klaartje a.k.a. Kaat

Fotocredits: Aukje Simone

 

© 2016 - 2024 Thuis bij Kaat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel