House of Thol Flower Constellation XL

Artikel 5 van 6
€ 29,50 (inclusief btw)

De Flower Constellations van House of Thol zijn terug! In een nieuwe uitvoering en een nieuw jasje.

De oorspronkelijke Flower Constellations waren gebaseerd op de 12 sterrenbeelden uit de dierenriem, met 12 verschillende Flower Constellations. De nieuwe Flower Constellations zijn ook gebaseerd op de stand van de sterren, echter zijn er nu 3 verschillende maten. Kies de maat die bij jouw favoriete vaas past en met een aantal bloemen ben je altijd weer klaar!

De XL uitvoering van de Flower Constellation is gebaseerd op Ophiuchus (de Slangendrager), een sterrenbeeld aan de hemelevenaar. De Flower Constellation is gemaakt van messing, een legering van koper en zink die meestal gerecycled is en een natuurlijk afweer heeft tegen roest. Door gebruik te maken van het gatenpatroon in de Flower Constellation, kun je op een handige manier je bloemen stylen in de vaas. Je bloemen worden op deze manier perfect verdeeld over de volle diameter van de vaas, waardoor je nog meer kunt genieten van de prachtige bloemen in je vaas.

Om de Constellation te gebruiken, leg je deze gecentreerd op de vaas en duw je de binnenste ring naar gelang naar beneden om hem vast te zetten. Speel met diverse hoogtes van de bloemen voor een mooie setting!

  • Materiaal: messing (koper/zink legering)
  • Model: XL
  • Geschikt voor een vaas met een diameter van 12,5 - 16 cm
  • Merk: House of Thol

Let op: messing heeft een natuurlijke weerstand tegen corrosie, maar zal na verloop van tijd wel een patina ontwikkelen. Wij zijn fan van de stoere uitstraling, maar als je meer houdt van licht messing, poets het dan af en toe op met koperpoets.

© 2016 - 2024 Thuis bij Kaat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel