Thuis bij Kaat gaat uitbreiden!

 

Na 4,5 jaar vanuit huis gewerkt te hebben en op events door het hele land te hebben gestaan, is het tijd om de vleugels verder uit te slaan. Want het huis en de externe opslag staan vol en al die mooie items hebben het recht om goed gezien te worden! In het hartje van historisch Zutphen, mijn eigen gezellige stad én in mijn favoriete straatje, de Nieuwstad, zal ik straks te vinden zijn. Met een grotere collectie en nieuwe merken.

 

Update 19 maart 2020:

Ondertussen hebben wij een paar weken geleden de sleutels van het winkelpand ontvangen en zijn wij aan het klussen geslagen. Want alles moet natuurlijk in de stijl van Thuis bij Kaat passen. De fijne openingsdag stond gepland op 21 maart, de eerste dag van de lente en voor ons in de familie een belangrijke datum. Op de achtergrond hebben wij hier 6 maanden naartoe gewerkt. Maar de kracht van Corona is sterker dan mijn wil en helaas heb ik moeten besluiten dat ik voorlopig nog niet open ga met de winkeldeuren, de veiligheid voor mij en mijn klanten staat voorop.

De bestellingen via de webshop verstuur ik met alle liefde en uiteraard kunnen bestellingen ook in overleg opgehaald worden. En mocht je tijdens deze tijd het liefst thuis blijven, dan bezorg ik in Zutphen en Warnsveld de bestellingen doordeweeks in de avonduren gratis. Kies voor ophalen bij winkelier en typ in het winkelmandje 'bezorgen' en ik breng je bestelling bij je langs. Zodra ik de deuren wagenwijd open kan doen, laat ik het hier en op social media weten!

 

Update 17 april 2020:

Mogen wij jouw huis leuker maken? Want surprise surprise, morgen gaan wij open!! 2 dagen geleden besloot ik dat het wachten mooi geweest is, wachten tot Corona voorbij is gaat nog wel even duren. Dus met wat aanpassingen en geheel in de stijl van Corona, open ik morgen om 10.00 uur de deuren. Zonder feestje en zonder bombarie, maar wel met heel veel liefde, zin en plezier ❤️.

Wij zijn morgen geopend van 10.00 tot 17.00 uur en volgen de richtlijnen van de RIVM. 4 personen kunnen tegelijkertijd de winkel bezoeken en dan blijft er nog genoeg ruimte over om elkaar te passeren.

Happy weekend all, wij proosten alvast op het fijne weekend!

 

 

 

© 2016 - 2022 Thuis bij Kaat | sitemap | rss